Bert Belder

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Belder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert Belder heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Prachtige tijd.

  Prachtige tijd. De tijd dat de damesunit nog verboden gebied was. Op tijd binnen en anders door de ramen. De brandslangen als er weer eens iets te vieren was of dollen met een nieuwe lichting. Snel leren eten hier. De wachtdiensten en nog veel meer.

  De Boskamp, politieschool, 1980

  Ik zat op de deeltijd HEAO en deed richting BE, afstuderen in BK.

  Ik zat op de deeltijd HEAO en deed richting BE, afstuderen in BK. Ik ben in 2000 afgestudeerd en de titel van mijn scriptie was Diversiteit in achtergrond cultuur en kwaliteit en tezamen vormt dat de naam DACK en dat is weer mijn bedrijfsnaam.

  Heao Breda, 1996

  Toen was het nog de Gemeentelijke Handelsavondschool met als directeur P.

  Toen was het nog de Gemeentelijke Handelsavondschool met als directeur P. Klomp. Mooie meiden in de klas en in die periode is ook dat meisje vermist uit Zwijndrecht, een vriendin van haar zat bij mij in de klas. Namen willen nog niet te binnen schieten. Wel een beeld van een rooie lerares Engels en een wat klein uitgevallen leraar Duits. En er was een soort bullebak, beetje kaal.

  vo(volwassen onderwijs) Mer..., 1968

  ?