Bekijk het volledige profiel van bert aalderen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 5

bert aalderen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Veel plezier gehad, wel wennen...

Veel plezier gehad, wel wennen dat alles gereformeerd was, dat past toch niet echt bij mij. Doe mij maar diversiteit op een goede basis. Muziek van Jannes, eerste lesbeoordeling muziekles:puinzooi!! muziek is het nooit geworden voor mij, wel luisteren , maar lesgeven ho maar.Weekend in ons dorp Wolfheze met de hele klas. Ook bij Berend,Willem,Cees,Leo, Rijke en Siep geweest.Met Siep tig films gezien, vooral van Barbara Str.natuurlijk!! Kamp in Amerongen. Vakantie Londen. Leuke tijd.

2004, bert aalderen

seelbeekschool in heveadorp wa...

seelbeekschool in heveadorp was echt klein en knus.wilschut met zijn vlinderstrik en de tekenleraar doeleman. daar heb ik nog ladingen iristekeningen en andere bloemstillevens van. eutje gerard en jaap.

2004, bert aalderen

schoolweek londen, volleybal e...

schoolweek londen, volleybal en basketbal toernooien, de fietsende concierges door het gangenstelsel van de noodgebouwen, de werkweek met volgens mij een optreden van Q65?!

2004, bert aalderen
?