Berry van Wijk

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Berry van Wijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Berry van Wijk heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn Email: ******** 1ste jaar op die school gezeten, en omdat ik teveel aandacht besteedde aan muziek en toneel, mocht ik niet over naar de 2de .

  Mijn Email: ******** 1ste jaar op die school gezeten, en omdat ik teveel aandacht besteedde aan muziek en toneel, mocht ik niet over naar de 2de ... ben toen naar de IVO-Mavo gegaan in Utrecht. Wel een leuke tijd gehad, met Henk, Renate, Belinda (met die mooie ogen!) en nog meer, waarvan ik de namen niet zo 1,2,3 weet :)

  Mgr A E Rientjes, 1988

  Mijn Email: ******** Niet zo leuke herinneringen.

  Mijn Email: ******** Niet zo leuke herinneringen. had 1 goede vriend; Jeroen van Nimwegen en we speelde regelamtig samen, vooral muziek. Ben op spectaculaire wijze van die school afgepest; doordat ik per ongeluk het populairste meisje omver had gelopen in de gangen, was ik het mikpunt van ellende. Moest altijd pas op school komen als de lessen al waren begonnen, en ik mocht een kwartier eerder weg... deed ik dat niet...tot mijn moeder het beu was en mij van school afhaalde. heb mijn boeken letterlijk in de gang moeten gooien, en terug in de auto springen, en ze zaten toen met tig brommers achter ons aan.... gelukkig was de auto sneller, en mijn mams een goede coureur ;)

  Middenschool ' De witte Raaf', 1989

  Mijn Email: ********* Leuke tijd gehad, kort op school gezeten.

  Mijn Email: ********* Leuke tijd gehad, kort op school gezeten. zat in de klas bij Manon verstappen, Anneke van Beek, Maurice, Achmed en nog veel meer natuurlijk. ben inmiddels weer terug in Nederland en heb veel plaatsen gezien in die tussentijd. eindstop? Roosendaal om de hoek van deze school :) beste herinneringen? (een bepaald schuurtje :P)

  Heilig Hart, 1983

  ?