Berry deHaan

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Berry deHaan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Berry deHaan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb hier twee en een half jaar gezeten bij juffrouw Massier en bij juffrouw Henstra.

  Ik heb hier twee en een half jaar gezeten bij juffrouw Massier en bij juffrouw Henstra. Voordat we naar binnen gingen moest iedere klas in een rij op het plein staan en klas voor klas ging je naar binnen toe. Ik weet wel dat juffrouw Massier altijd in het zwart liep.

  2004, Berry deHaan

  Ik weet van deze tijd erg weinig, alleen dat ik er niet graag heenging.

  Ik weet van deze tijd erg weinig, alleen dat ik er niet graag heenging. Oude foto's zijn er niet veel alleen de foto van de schoolfotograaf dat de meisjes met een strijkplank en een strijkbout staan.

  2004, Berry deHaan

  Natuurlijk waren dat de koeken bij de heer Versteeg.

  Natuurlijk waren dat de koeken bij de heer Versteeg. Het kamp met de heren Mus en van der Maas. De ak en gesch leraar de heer Mes. Het was best een leuke tijd daar. En als je uit de klas gestuurd werd bij de heer Van Teutem, handenarbeid dan moest je op het bankje bij de vissen gaan zitten wachten op de heer Swank of de heer Versteeg. De verhalen van de heer Stoepker altijd viel er wel wat te lachen met die man. En dan het eerste jaar wiskunde van de heer Veefkind, de handwerklessen. Ik ben nu zelf concierge op een hogere school en wat verkopen wij ja de roze koeken

  2004, Berry deHaan
  ?