Ontdek PLUS

Berry Albers

Kent 3 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Berry Albers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Berry Albers heeft 1 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geen FLAUW idee in welke klas ik hier gezeten heb, ik denk in de 4e klas en dat moet dan zo'n beetje 1962 geweest zijn.

  Geen FLAUW idee in welke klas ik hier gezeten heb, ik denk in de 4e klas en dat moet dan zo'n beetje 1962 geweest zijn. Wat ik wel weet is dat de juf Erdsieck heette en dat we een schilderij hebben gemaakt van propjes gekleurd papier, volgens mij was het een bloembollenveld. Je mocht dan 1x bij juf thuis komen om er aan te werken, compleet met kopje thee.

  Galvani-School, 1960

  Ik vond het VRESELIJK op deze school maar dat komt omdat ik na 3 jaar in Amsterdam op de IVO gezeten te hebben (een super-school) ging verhuizen naar Wormer en dus naar een andere school moest.

  Ik vond het VRESELIJK op deze school maar dat komt omdat ik na 3 jaar in Amsterdam op de IVO gezeten te hebben (een super-school) ging verhuizen naar Wormer en dus naar een andere school moest. Ik heb hier dus maar 1 jaar de leraren gepest en ben toen gaan werken, zonder diploma uiteraard! Enkele namen: Leraren; Jongejans-Soest-Eijgenstein-Vercruise (fout geschreven soms?)-Gort-Hagemans-Ketelaars. Klasgenoten: Marianne Silberstein, Dick Meiners, Caroline Wols van der Wel, Gaby Aué, Martin Pels, Marilyn Crisp, Arlette (Plof)...., Ina...., Anneke...., René...., meer schiet me nu even niet te binnen.

  Maerten Donck Mavo, 1969

  Ik herinner me een naam; Edith Basrie of zoiets en Juf Erdsiek maar beide namen kunnen wel helemaal fout zijn.

  Ik herinner me een naam; Edith Basrie of zoiets en Juf Erdsiek maar beide namen kunnen wel helemaal fout zijn... Ina van Damme misschien ook?

  Pro Rege School, 1960