Bekijk het volledige profiel van Bernard Vermunt en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Bernard Vermunt heeft 4 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

De meeste jongens gingen naar ...

De meeste jongens gingen naar de Pablo. Broeder Beatus (Den Batjoe) gaf engels en was het hoofd van de school. Meneer van Meel gaf geschiedenis (zeer bekwaam) en algebra en meetkunde. Hij legde het zeer goed uit in het eerste jaar, in de volgende jaren moest ik vooral onvoldoendes incasseren (andere docent).

2012, Bernard Vermunt

Deze school had een samenwerki...

Deze school had een samenwerking met het Willibrurdushuis. Daar zaten jongens uit uiteenlopende redenen in en bezochten ook deze school. Ik herinner me Piet van Tienen, met een kopstem, Arnold Berendsen. Meneer Michielsen van de 5e klas en Broeder Binichtius???? uit 6e klas

2012, Bernard Vermunt

Kan me nog herinneren dat mene...

Kan me nog herinneren dat meneer van Putten de directeur was. De MULO was er destijds ook in gehuisvest. Er werd oud papier verzameld in de kelder achter de school en de opbrengst was voor het nieuwe seminarium Ypelaar. Meneer van Rijen had de 5e klas en keek door een gaatje in de krant de klas in. Bruno Bunnik was vaak de klos.

2012, Bernard Vermunt
?