Bernard Dorhout

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bernard Dorhout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bernard Dorhout heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De laatste dag van de eindexamenklassen was elk jaar weer top.

  De laatste dag van de eindexamenklassen was elk jaar weer top. Erg veel leuke dingen meegemaakt, leuke klassen gehad. Geen bijzondere uitschieters, wel staan de avonden in de Oosterpoort me nog helder voor de geest, erg leuk. Rector Ridder vond ik, naast conrector Bieleveld en amanuensis Mees wel de meest aansprekende mensen.

  Zernike College, 1980

  Juf TeSelle, juf Buining, Juf Robertus, Juf Ter Braake, Meneer Broers, Meneer Veldkamp (de jonge), en Clemens Prinsen.

  Juf TeSelle, juf Buining, Juf Robertus, Juf Ter Braake, Meneer Broers, Meneer Veldkamp (de jonge), en Clemens Prinsen. Allemaal namen van mensen waar ik les van heb gehad. De (voor mijn klas) gele tasjes voor de gymspullen, de toneelstukken in de aula, maar vooral de bezetting van ons klaslokaal op onze laatste schooldag in de 6e klas (op de hoek bij het grote plein) zal ik niet snel vergeten. Veel gelachen, maar het werd wel bloedserieus met een razende meneer Broers, die Anouk Haksma ontvoerde. Erg leuke tijd gehad.

  Groningse Schoolvereniging, 1974

  De aankomst van Sinterklaas met zijn staf door het dak van een piepklein autootje staat me nog helder bij, maar vooral de geur die er in het gebouw hing.

  De aankomst van Sinterklaas met zijn staf door het dak van een piepklein autootje staat me nog helder bij, maar vooral de geur die er in het gebouw hing. Een typisch geurtje, dat het meest richting koffie ging, maar er zat meer doorheen. We hebben op een gegeven moment ook een optocht, verkleed gehad. Ik weet nog wel goed dat we op het grasveld voor de school chips mochten eten, volgens mij zat ik aan een tafeltje met Richard Scheuder, maar zeker weet ik die naam niet meer.

  de Goudsbloem, 1972

  ?