Bernadette van der Vegt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bernadette van der Vegt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bernadette van der Vegt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Superleuke en creatieve school, waar je ook echt als volwassene behandeld werd.

  Superleuke en creatieve school, waar je ook echt als volwassene behandeld werd. Allemaal mooie vakken als: grafisch ontwerpen, fotografie, etaleren, grafische technieken enz. Het tweede en laatste jaar heb ik als eindvak grafisch ontwerpen gekozen. Via stage kreeg ik daarna een baan als ontwerpster op een reclameburo.

  EST(Deva), 1989

  Geweldige tijd gehad met Monique/Marijke, Bobby en Juan, Mischa, Robert, Harm-Jan enz!! Leuke leraren, mooie schoolfeesten en gewone fuifjes!! Vervolgens heb ik de MDGO-schakel en orientatie opleiding aan de Jan luykenlaan gedaan(Kan het niet vinden in h

  Geweldige tijd gehad met Monique/Marijke, Bobby en Juan, Mischa, Robert, Harm-Jan enz!! Leuke leraren, mooie schoolfeesten en gewone fuifjes!! Vervolgens heb ik de MDGO-schakel en orientatie opleiding aan de Jan luykenlaan gedaan(Kan het niet vinden in het adressenbestand) Ook daar veel plezier gehad met o.a Sia.

  Sint Bernardus MAVO Van Het..., 1982

  Een erg rumoerige klas met veel leerlingen, de leraren waren niet zo blij met ons.

  Een erg rumoerige klas met veel leerlingen, de leraren waren niet zo blij met ons. Als meneer Hattink met z'n sigaretten-rook kringetjes begon te blazen moest je oppassen!! Ondanks alles heb ik toch best een gezellige tijd gehad samen met Marielle Boersma, Yvette Galle en soms ook met Sandra v.d.Poorten en Marianne Bos. Wat betreft de oude schoolliefdes weet ik het eigenlijk niet meer zo goed, dat wisselde nog wel eens. De eindmusical vond ik geweldig en natuurlijk de fuifjes van de 6 de klas>lekker "slowen"! Wat is het eigenlijk al lang geleden zeg!! Ik ben benieuwd hoe het met alle meiden gaat en met jongens als Raymond en Marc, die de boel altijd op stelten zette en de "studiebollen" Peter en Hugo van toen.!!

  Sint Bernardus school, 1974

  ?