Bernadette Kraan

Kent 2 personen

WIDOW , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bernadette Kraan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Bernadette Kraan heeft 8 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Hoofd was juffrouw Jansen en in de pauze zongen we altijd bij het muurtje langs de speelplaats: "juffrouw jansen, kan niet dansen, kan niet poepen.

  Hoofd was juffrouw Jansen en in de pauze zongen we altijd bij het muurtje langs de speelplaats: "juffrouw jansen, kan niet dansen, kan niet poepen. dan moet zij haar moeder roepen". Ik zat 1 jaar op deze school bij juffrouw Lisette en kan me nog herinneren dat we altijd overschoentjes aan moesten in de klas. Ook hadden we van die leuke kleine wc-tjes.

  2005, Bernadette Kraan

  Leuke tijd gehad, maar na mijn huwelijk aan het begin van het 2de leerjaar had ik voor mijn pedagoog toch enigszins afgedaan.

  Leuke tijd gehad, maar na mijn huwelijk aan het begin van het 2de leerjaar had ik voor mijn pedagoog toch enigszins afgedaan. Klasgenoten waren o.a. Peter Beentjes, Pierre Brands, Leon Hanssen.

  2004, Bernadette Kraan

  Mijn vriendinnen uit die tijd waren Sascha Verbeek, Ita Aagaard, Very Kersch.

  Mijn vriendinnen uit die tijd waren Sascha Verbeek, Ita Aagaard, Very Kersch. Ik had altijd veel ontzag en een beetje schrik voor Juffrouw Geerts, maar toen ik bij haar in de klas zat ging die schrik over, want ze was ook heel aardig.

  2004, Bernadette Kraan
  ?