Bernadette Koenraad

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bernadette Koenraad en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bernadette Koenraad heeft 20 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo Ik ben Bernadette Koenraad Dijck, en kom uit Terheijden ik heb hier op school gezetten eerst op de oude LHNO school naarst de basis school aan de pastoorpotterplein.

  Hallo Ik ben Bernadette Koenraad Dijck, en kom uit Terheijden ik heb hier op school gezetten eerst op de oude LHNO school naarst de basis school aan de pastoorpotterplein. We hadden een juf bij handwerken die noemde iedereen mw stoffelen. Daarna zijn we naar de nieuwe school gegaan was wel erg groot ineens met als gym leraar Dhr Jansen. en men vd Broek die woonde achter ons ion de straat. Ik ben getrouwd en heb twee zoons van 14 en bijna 16 jaar. Ik ben de zorg in gegaan heb de opleiding bij Bouvinge gedaan. Werk nu bijna 25 jaar bij Zorg C de Ijpelaar in Breda. Ben benieuwd of er nog andere uit mijn klas zijn.

  Christus Koning LHNO, 1975

  Ik kwam hier in de 5e klas bij mw.

  Ik kwam hier in de 5e klas bij mw. van Herwegen en in de 6e klas bij dhr Peemen leuke vent. roept nog altijd als je hem tegen komt.

  Zonzeelschool, 1974

  Ik heb eerst op de dependans gezeten in de baronielaan en bij het kasteel bouvinge naartst was erg mooi daar.

  Ik heb eerst op de dependans gezeten in de baronielaan en bij het kasteel bouvinge naartst was erg mooi daar. Toen naar de eekhoornstraat de andere twee jaren. fijne tijd gehad. Wij waren de eerste van de nieuwe opleiding van drie jaar.proefkonijnen en dat merkte je echt. Jufr Jansen van sociale vaardigheden was een mooi mens vroeg heb je wel eens een perfect mens gezien, ik niet zei ze dan.anders wil ik die graag een hand geven.

  Bouvigne, 1979

  ?