Bekijk het volledige profiel van Bernadette Ide en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Bernadette Ide heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Vooral de lessen van Science v...

Vooral de lessen van Science van het koppel Paul Pilgram en Peter Timmermans waren heel experimenteel en daardoor heel leuk en vernieuwend maar ook de lessen van Agnes en Juan Vert Ros hebben me veel opgeleverd.Mooie tijd gehad met Mary Pauw ook vooral buitenschool!!!,het wonen in Lombok.Verder namen als Teus Galesloot, John van Miltenburg,Rob Ram; leuke herinneringen. Heb maar heel kort in het onderwijs gewerkt, ben daarna in de Jeugdhulpverlening gaan werken.

2007, Bernadette Ide

Twee jaar op deze school gezet...

Twee jaar op deze school gezeten om de havo te halen. Was wel een openbaring na de nonnenschool(Mulo)Vriendin geworden met Anita Masseling, Corrie van OoYen? uit Houten. Vooral leraren als Hofman van Geschiedenis, (hij kon de dingen geweldig uitleggen, hield erg van zijn eigen dictaten en zag er vaak exentriek uit: bijv. de knickerbocker waar we dan uitgebreid lol om hadden)en inderdaad natuurlijk juffrouw Marree die me echt boeken heeft leren lezen; leraren uit het juiste hout gesneden!!

2007, Bernadette Ide

Vooral de klassen van meester ...

Vooral de klassen van meester Hermans ( een schatje) en meester van Dommelen waren voor mij geweldig! De laatste kreeg verkering met de juf in de aangrenzende klas (juffrouw Raven?)en het was vaak een geflirt bij de tussendeur! Verder natuurlijk de spelletjes op schoolplein; elastieken, allerlei dansspelletjes , glijbanen in de winter en natuurlijk 1234567..... wie moet ik een kusje geven!

2007, Bernadette Ide
?