Bernadette Beelen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bernadette Beelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Bernadette Beelen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  eerst natuurlijk op de kleuter...

  eerst natuurlijk op de kleuterschool, de Marienburchtschool, en daarna naar de grote school. Ik weet nog dat het lage gebouwtje erbij geplaatst werd. Mijn lievelingsjuffrouw op de kleuterschool was juffr. Krone/Kroon. Er staat nog een Bernadette Beelen op de site, maar ik ben de orginele!

  2003, Bernadette Beelen

  ik zag al meteen dat Lydia en ...

  ik zag al meteen dat Lydia en Anneke op het lijstje staan. 't zou natuurlijk nog leuker zijn als er nog meer staan. Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten, dat mocht als je de HAVO had, dan werd je zo slim ingeschat dat je het eerste jaar mocht ***************lachelijk he. Mijn zus Anneke heeft ook op deze school gezeten, 4 jaar eerder denk ik.

  2003, Bernadette Beelen

  we hebben de brugklas nog door...

  we hebben de brugklas nog doorgebracht op de Poellaan, en vanaf de tweede klas zaten we in het 'nieuwe gebouw'. dat nieuwe gebouw was al meteen te klein, dus er werden barakken bijgeplaatst. In het fietsenhok onder de school werd het Fihol gemaakt: oude bankstellen en thee.

  2003, Bernadette Beelen
  ?