berlinda krauth

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van berlinda krauth en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  berlinda krauth heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  ik zat bij meester bennikhof ik de klas heb hier 2 jaar op gezeten ik herken niemand van naam hier op de lijst ik zat in de klas bij anderea mathui en mirije fiot op meer kan ik er ook komen vindt ik wel jammer vond het een leuke klas al was ik een erg st

  ik zat bij meester bennikhof ik de klas heb hier 2 jaar op gezeten ik herken niemand van naam hier op de lijst ik zat in de klas bij anderea mathui en mirije fiot op meer kan ik er ook komen vindt ik wel jammer vond het een leuke klas al was ik een erg stil meisje.

  2004, berlinda krauth

  leuke tijd.

  leuke tijd... in mijn klas zaten veel lolbroeken. de leraren kan ik me ook nog herrinneren maar meer van hoe ze eruit zagen dan van naam.

  2004, berlinda krauth

  ik heb leuke herinneringen aan deze school.

  ik heb leuke herinneringen aan deze school. de docenten die me bij gebleven zijn is juffrouw booij en siereveld ik heb deze school niet tot de zesde klas meegemaakt want ik ging verhuizen, ik denk ongeveer tot de vierde jaar.

  2004, berlinda krauth
  ?