Berend Jan Hazenberg

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Berend Jan Hazenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Berend Jan Hazenberg heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bewaar goede herinneringen aan deze school.

  Bewaar goede herinneringen aan deze school. Fijne klasgenoten en ook de docenten waren wel oké. Vaak lol gehad tijdens de lessen maar ook op een leuke manier veel geleerd; de lessen waren nooit echt saai. Als afsluiting een heerlijke reis naar Parijs gehad aan het eind van het vierde jaar. Het was een fijne tijd.

  Chr. Mavo Baflo - Winsum, 1979

  Ik heb maar eventjes op deze school gezeten.

  Ik heb maar eventjes op deze school gezeten. Ben met de derde klas verhuisd van het dorpsplein naar het nieuwe gebouw in Ripperda en m.i.v. de vierde klas overgeplaatst naar de Borgschool. Enigste herinnering is eigenlijk de bult op het schoolplein.

  BasisschoolDe Piramiden, 1973

  De eerste twee klassen heb ik gezeten in het houten gebouwtje achter de school.

  De eerste twee klassen heb ik gezeten in het houten gebouwtje achter de school. De derde klas was eerst boven de bibliotheek aan het dorpsplein en daarna in het nieuwe gebouw De Piramiden in Ripperda. ben daarna weer terug gegaan naar de Borgschool (vierde t/m zesde klas). Vooral de zesde klas bewaar ik goede herinneringen aan, het was een fijne klas. De namen van de meesten ken ik nog wel uit mijn hoofd. We hadden ook fijne meesters en juffen.

  De Borgschool, 1973

  ?