Bep Coenen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bep Coenen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bep Coenen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben op 19 aug.

  Ik ben op 19 aug. 1989 met deze school getart. Er waren 7 kinderen. Ik was net moeder van een groot gezin. Ik heb het altijd leuk gevonden op deze school. Ook nu nog met ruim 600 leerlingen en 40 collega's. Ik kan er een boek vol herinneringen over schrijven.

  De Maasoever, 1989

  Geen echte leuke herinneringen.

  Geen echte leuke herinneringen. Vooral de eerste twee jaar vond ik het verschrikkelijk met al die frik-types. Veel gespijbeld in Triangel samen met Mieke Dingenouts. Dat was wel leuk. Mieke heeft het ook niet gehaald, ik heb geluk gehad.Ik kwam wel eens in "De Wiek". Dat werd gelijk doorgeklikt aan de directrice. Nou je begrijpt wel de reactie: een meisje dat in De Wiek komt is toch beslist ongeschikt voor het onderwijs!"Ik werk nog steeds succesvol in het onderwijs. Dus.....

  Pedagogische Akademie Lucia, 1959

  Leerkracht aan deze school.

  Leerkracht aan deze school. Voorheen heette de Provenier Albert Jozef. Samen met Hans Nöllen een reunie georganiseerd. Heel leuk geweest.

  De Provenier, 1981

  ?