Bep Bekkers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bep Bekkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bep Bekkers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  JA JA alweer zoveel jaartjes geleden duzzz ik moet weer ff denken hoor hoe het allemaal zat met mijn basisschool tijd!!! hihi Ik ben eigenlijk wel hip hè! de alleroudste van deze school en nu al op de hoogte van alle foefjes op het internet!!! Hmmm hoe

  JA JA alweer zoveel jaartjes geleden duzzz ik moet weer ff denken hoor hoe het allemaal zat met mijn basisschool tijd!!! hihi Ik ben eigenlijk wel hip hè! de alleroudste van deze school en nu al op de hoogte van alle foefjes op het internet!!! Hmmm hoe heette die ouwe tante ook alweer van wie ik altijd met de aanwijsstok op mn koppiej kreeg als ik weer is in slaap viel nadat wij s'morgens al hard hadden gewerkt in de tuin! owjahhh de enige echte: Juffrouw van Winden!!! maar daar was superwoman van de jaren '50 mijn lieve nichiej Bep van de Lans die pakte hup die stok af en brak hem doormidden! Dat een rel op school veroorzaakte! Juffrouw Koppeschaar enne de rest vond ik niet meer zo belangrijk om te onthouden!!!

  Maria, 1947

  ?