Benno Schraa

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Benno Schraa en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Benno Schraa heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De eerste week op de Factoor was ik zogenaamd ziek, want ik had een 10-daagse reis naar Spanje gewonnen en dat kun je natuurlijk niet aan je neus voorbij laten gaan.

  De eerste week op de Factoor was ik zogenaamd ziek, want ik had een 10-daagse reis naar Spanje gewonnen en dat kun je natuurlijk niet aan je neus voorbij laten gaan. Toen ik een week later bruin gekleurd op school kwam kende de hele klas mij al omdat ik steeds als absent was genoteerd. Nadat ik een maand later tijdens de werkweek na 1 dag door dhr. Dijkstra (sportleraar)al naar huis werd gestuurd omdat ik in de verkeerde caravan lag, kenden alle 1e klassen mij, en ook veel uit de examenklassen, omdat die mij met mijn koffertje op school zagen komen om mij te melden bij de adjunct directeur dhr. Lim.

  2004, Benno Schraa

  Ik heb nog eventjes op de oude Prinses Wilhelmina School gezeten, en halverwege het 1e schooljaar gingen we over na het nieuwe schoolgebouw, de Koningin Wilhelmina School.

  Ik heb nog eventjes op de oude Prinses Wilhelmina School gezeten, en halverwege het 1e schooljaar gingen we over na het nieuwe schoolgebouw, de Koningin Wilhelmina School. Omdat het schoolgebouw na een paar jaar al weer te klein was, heb ik in de 4e klas een jaar in het Trefpunt les gehad. Ik heb les gehad van juffouw Kamminga, meester Roorda, meester Terpstra, meester Veldman, meester Marinus en meester Jaasma.

  2004, Benno Schraa

  Samen met mijn vriendje Paul van der Kooij spijbelde ik op de kleuterschool.

  Samen met mijn vriendje Paul van der Kooij spijbelde ik op de kleuterschool. Als mensen aan ons vroegen of we niet naar school moesten, zeiden we: nee hoor want we gaan al naar de grote school.

  2004, Benno Schraa
  ?