Bennie Groen

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bennie Groen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Bennie Groen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam net uit Australie, kon amper Nederlands.

  Ik kwam net uit Australie, kon amper Nederlands....in Bouwknegts zijn klas. Weet nog van een schoolreis naar Texel, meisjes laten schrikken op het begraafplaats...(Bouwknegt bleek ineens niet zo aardig, jeetje) en samen met Schoentje (Ronnie Schoenmaker) "Brandje" aan een boom vastgebonden.. Weet nog van een winkeltje waar er nogal werd gepikt...ik zie Sylvia nog staan, dingetjes in haar zakken steken terwijl wij buiten voor het raam stonden te wijzen dat de bediende achter haar stond. Voetballen tijdens de grote pauze in het speeltuin "Hendrick de Keyser" meestal tegen de Daltonschool. Ik kon niet zo best voetballen dus moest ik keepen. Ik heb het uiteindelijk tot de hoofdklasse geschopt. Geheimelijk smoor verliefd op Jeanette, Sylvia, Wilma en Ellen.. niet noodzakelijk in die volgorder.

  boumanschool, 1972

  Ik heb eigenlijk niet zoveel met de LTS behalve dat ik als keeper van het derde toen de keeper van het eerste geblesserd werd ik moest invallen.

  Ik heb eigenlijk niet zoveel met de LTS behalve dat ik als keeper van het derde toen de keeper van het eerste geblesserd werd ik moest invallen. Ik was een stuk kleiner dan de rest, en en paar jaar jonger.... maar wonder boven wonder hebben we de finale gehaald. Tegen het zeer sterk Osdorper scholen Gemeenschap was het 2-1 voor ons met minder dan een minuut te spelen. Eeen bal kwam het strafschopgebied in en ik riep los,Liedermeijer geloof ik tikte hem langs mij heen en werd het 2 - 2...en moest er verlengd worden.. We verloren uiteindelijk met 2-4.

  3e technische school, 1972

  ?