Benjamin Voet

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Benjamin Voet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Benjamin Voet heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was een leuke school,maar ik zat er maar kort op.

  Was een leuke school,maar ik zat er maar kort op. Ik verhuisde weer terug naar Dronten. Maar ik vond het kennnis gemaakt te hebbben met personen als Jordi de Groot,Anouk Steding,Marvin de karateka,Chantal de Groot (ik fietste haar 1keer hard achterna want ik vond haar heel erg leuk) en Penny was een lief meisje. Ik kan me nog een incident herinneren,dat iemand met een melkpakje keihard tegen het schoolbord gooide en de jas van de leraar helemaal onder de melk zat.Weet je nog hoe hij reageerde?; heel koel potverdikkie zei hij nu moet ik het naar de stomerij brengen... Veel groetjes allemaal Benjamin Voet

  Prof. Dr. H. Oldeweltschool, 1991

  Ik ging in die tijd veel om met Bas Buter hij was mijn beste maatje op dat moment.

  Ik ging in die tijd veel om met Bas Buter hij was mijn beste maatje op dat moment. Mijn favoriete leraar was destijds mijn mentor John van Blanken ect een top vent!!! Hij greep me een keer aan de achterkant van mijn broek omhoog na eerst achter me gezeten te hebben in de klas.Ik vond Linda de Vries toen een leuke meid. We hadden een leuke klas veel verschillende soorten mensen, we gingen 1 keer met de hele klas naar het televisie programma van Peter Jan Rens. Juffrouw Klundert vond ik ook speciaal... En natuurlijk onze Franse lerares die altijd zei;Bonjour, voitre livre des texte alles pages ...... (je kunt wel zien dat ik niet met frans ben verder gegaan(en hij ook niet met mij))

  Copernicus Mavo, 1993

  Ik heb met plezier op deze school gezeten.

  Ik heb met plezier op deze school gezeten. Ik ging wel met iedereen om. Net zoals alle andere jongens in de klas was ik verliefd op Marjon Sol en Heidi Horst. Mijn favoriete lerares was Immy Yben(weet niet of ik het goed schrijf geldt ook voor de volgende lerares) en juffrouw gorrewitsch. Mijn beste vrienden destijds waren Lars , Joost ,Chevdet , Haydar. Heb veel gekke dingen gedaan toen en kattekwaad uitgehaald, weet nog een incident met het gymen ,ik trok alles uit en ging de meisjes kleedkamer in!!!!ik was echt helemaal gek!!!!maar wel grappig achteraf.

  De Uiterton, 1987

  ?