Ontdek PLUS

Ben Willemsen

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Middelburg

  Bekijk het volledige profiel van Ben Willemsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ben Willemsen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen in de eerste en tweede klas op deze school gezeten, we zijn in die tijd naar Eindhoven verhuisd.

  Ik heb alleen in de eerste en tweede klas op deze school gezeten, we zijn in die tijd naar Eindhoven verhuisd. Ik kan me van de school niet veel meer herinneren. Wel van de buurt, dat was een geweldige tijd (althans in mijn herinneringen). Wij woonden destijds in de doornappelstraat.

  Het Gegraaf, 1973

  Eind vierde klas zijn we verhuisd naar Middelburg.

  Eind vierde klas zijn we verhuisd naar Middelburg. Ik zat geloof ik vanaf begin tweede klas op St. Trudo, daarvoor woonden we in Valkenswaard. Deze klas zat in een departement, niet in de trudostraat. In mijn herrinneringen in een oud klooster ofzo. De foto van de tweede klas is ook in de tuin gemaakt, links zie je nog iets van het gebouw.

  Bs St Trudo, 1975

  Na verhuizing van Eindhoven naar het rustige Middelburg heb ik het einde van klas 4 en klas 5 en 6 op deze school doorgebracht.

  Na verhuizing van Eindhoven naar het rustige Middelburg heb ik het einde van klas 4 en klas 5 en 6 op deze school doorgebracht. Door teveel leerlingen en te weinig klassen moesten we in klas 5 op een andere school doorbrengen (in Zuid) ben de naam vergeten. Ben van alle scholen van deze toch het meest benieuwd wat iedereen is gaan doen.

  R.K. gaudeamusschool, 1979