Ben Wiersema

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ben Wiersema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ben Wiersema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik werd soms opgehaald met een politiemotor met zijspan.

  Ik werd soms opgehaald met een politiemotor met zijspan. Nu onmogelijk nog voor te stellen. Verder herinner ik me nog dat ik les had van juf Algera op de kleuterschool. De speelplaats bevond zich achter de school. Er werd in de klas veel gewerkt met papier (vlechtstroken) en klei. Er werd veel gezongen. In klas 1 ben ik van school veranderd, wegens een verhuizing naar het centum van Stadskanaal.

  De Meander, 1954

  Op deze opleiding heb ik het meeste buiten het klaslokaal geleerd.

  Op deze opleiding heb ik het meeste buiten het klaslokaal geleerd. Fantastische tijd.Basketbal op de vrijdagavond voor volle tribunes.getrouwd met Kina, drie zonen.Docent Cios Heerenveen en directeur basisschool.

  Christelijke School voor Ma..., 1962

  Op de CBS Anne de Vries heb ik in 2014, 40 jaar gewerkt.

  Op de CBS Anne de Vries heb ik in 2014, 40 jaar gewerkt. Begonnen als leerkracht en in 2014 afgesloten als directeur. Prachtige school om te werken. Veel aan sport gedaan met als hoogte punten: Nederlands kampioen handbal en basketbal. Voor schooltjd werd er geoefend.Verder hadden we jarenlang een uitwisseling met de universiteit van Olomouc in Tsjecho-Slowakije, later met een school bij Bremen.De meeste kinderen herinner ik me nog wel,genoot van de verschillen tussen de kinderen.

  Anne de Vries, 1974

  ?