Ben van den Bosch

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ben van den Bosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ben van den Bosch heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  eerste jaar gezellige schooltijd, 5 dagen per week, bij dhr.

  eerste jaar gezellige schooltijd, 5 dagen per week, bij dhr. sluiter, wel streng, maar dat was wel nodig om iedereen wat te leren. veel plezier op school en ook voor en na schooltijd in en naar de trein. later op maandag bij mevr. Seuren de vakbekwaamheid en op dinsdag avond het herenvak bij Wim Vermeulen ( helaas overleden). Ik ben nog steeds wekzaam in het kappersvak (zelfstandig) en doe dit nog steeds met heel veel plezier.

  Kappersdagschool, 1982

  toen ik op school kwam begon ik vanaf klas 1 aan het jenaplan.

  toen ik op school kwam begon ik vanaf klas 1 aan het jenaplan. 4 jaar bij meestre vreugdenhil in de klas gezeten. leuke lagere school periode.

  prinses marijke, 1969

  Ik ben begonnen in klas 1c, brugklas havo/vwo, daarna snel naar mavo 2, zonder frans, mavo III examenklas en daarna twee keer mavo IV.

  Ik ben begonnen in klas 1c, brugklas havo/vwo, daarna snel naar mavo 2, zonder frans, mavo III examenklas en daarna twee keer mavo IV. Leuke herinneringen, zeker de 3 examenjaren

  Koningin Wilhelmina College, 1976

  ?