Ben Rietveld

Kent 23 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in Leusden

  Bekijk het volledige profiel van Ben Rietveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

  Ben Rietveld heeft 13 klassenfoto's en kent 23 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik ben in december 1972 op school gekomen omdat ik verhuisd was vanuit Rotterdam.

  Ik ben in december 1972 op school gekomen omdat ik verhuisd was vanuit Rotterdam. Ik heb dus alles met elkaar maar een half jaartje op deze school gezeten.Namen die ik nog weet: Albert Groothedde,Ben Gort,Rob Bolink,Anita?,Jan Pap Tzn,Jan Pap Rzn,Lammert Vinke,Gerda(nu)Vinke. Mijn nichtje Atie Rietveld heeft langer hier op de school gezeten.

  2004, Ben Rietveld

  Ik ben in 1969 op deze school gekomen,het eerste wat ik mij herinner was de wiskundeles bij van Wieringen,ik moest gelijk bij het bord komen en hij vroeg mijn naam.

  Ik ben in 1969 op deze school gekomen,het eerste wat ik mij herinner was de wiskundeles bij van Wieringen,ik moest gelijk bij het bord komen en hij vroeg mijn naam.Mijn broer Arie Rietveld was net geslaagd in dat jaar voor zijn MULO diploma en had er 2 jaar langer over gedaan als normaal.Dus hij moest lachen en vroeg of ik er ook zo lang over zou doen.Ik heb nog een klassenfoto,maar nog geen mogelijkheid om hem erop te zetten,dat komt nog wel.Wat namen in die klas:Margreet?,Janneke Maaskant,Wouter Mes,Elise Nieuwstraten,v Yperen,Mariella Kleiweg,Gracia Enser,Margot?,Anja?Richard Groenendaal,Jannie v Sinderen,Adriaan Blok,Hannie v/t Veer,Dick v Dongen.Na de 2e klas ging ik(en anderen)naar de Oudedijk om MAVO3 te doen.Dhr Loek Lauwer- man zie ik nog regelmatig want hij woont in 't Harde hier zo'n 15 km vandaan.

  2004, Ben Rietveld

  Ik weet inderdaad het negertje voor de zending ook nog te herinneren.

  Ik weet inderdaad het negertje voor de zending ook nog te herinneren.De zandbak buiten en om in de de gymzaal te komen moest je een trapje af.In mijn klas weet ik nog de namen te herinneren van:Laura,Nellie(Ketting?)Mark,Fred Kunst.Met Fred ben ik lang vriendje geweest.

  2004, Ben Rietveld
  ?