Ben Ponne

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ben Ponne en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Ben Ponne heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Alkmaar De technische school in Alkmaar werd eens per week bezocht, om het Grafische vak te leren.

  Alkmaar De technische school in Alkmaar werd eens per week bezocht, om het Grafische vak te leren. (Dit werd wel op de fiets gedaan in de eerste jaren). De andere dagen werkte ik bij Drukkerij Amicitia in Bloemendaal. Veel plezier in Alkmaar in de lunchpauze met een biertje en biljard. De onderwijzer was meneer Vermeulen, later werkte ik met zijn zoon die ook naar Amicitia kwam. Enkele namen uit die schooltijd Rob van Noord, Kessel, Galjard. Sydney Juni 2006.

  2006, Ben Ponne

  Haarlem De schooltijd hier was wel een leuke tijd.

  Haarlem De schooltijd hier was wel een leuke tijd. Ik ben de naam van de klasse onderwijzer vergeten, Maar hij was een goede leraar waar je wat van opstak. Het hoofd was toen mijnheer van Putten. Trok toen veel op met Rick Klooster uit de Bantamstraat (??). Anneke Jansen was m’n favoriete meisje in de klas.

  2006, Ben Ponne

  Zaandam.

  Zaandam. Van de schooltijd in de Ooievaarstraat kan ik me niet veel herinneren. Zaandam was maar een korte periode. Twee namen zijn me bijgebleven Frans Bachet en Jan Verboon.

  2006, Ben Ponne
  ?