Bekijk het volledige profiel van Ben Kok en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Ben Kok heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Winkeltje op de hoek tegenover...

Winkeltje op de hoek tegenover de school. Stapels huiswerk, leraar "Heintje" voor wiskunde. Na 1 jaar werd ik niet goed genoeg bevonden en moest van school af. Klasgenoten o.a. Karel Peperzak.

2004, Ben Kok

Klasgenoten (T-stroom) Ronald ...

Klasgenoten (T-stroom) Ronald Tito, Jos van Gameren, Gerrie Pardoel, Andre Kerremans. 'Pa' van Dijk, praktijkleraar, vond mij een ********: anderen vertelllen hoe het moest maar zelf niets kunnen. Hopman (Wiskunde, Engels) vond me echter een 'genie'. Eerst 2 jaar P-opleiding(metaal) daarna 2 jaar T-stroom om naar de MTS te mogen. In de T stroom had ik Elektro willen doen, maar dat mocht niet van de natuurkunde leraar die ik de 1e twee jaar gehad had (of hij me niet mocht of dat hij me echt niet goed genoeg vond is me nooit duidelijk geworden). Dat heb ik alsnog gecorrigeerd met de overstap naar de MTS. Hopman en van Dijk hadden gelijk, die ander was gewoon een sukkel.

2004, Ben Kok

Toepen in de kantine met Ton d...

Toepen in de kantine met Ton de Haar, Rob de Bruijn, Dik Eimers. Andere klasgenoten Rob Kok (geen familie), nog 'n de Bruijn, van Boeijen. Ik herinner me nog een leraar die de hele NEN 1010 uit z'n hoofd kende, en van ons verwachtte dat wij dat ook konden. Na het 2e jaar ben ik (samen met Rob Kok) naar de HTS gegaan.

2004, Ben Kok
?