Bekijk het volledige profiel van Ben Jobse en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Ben Jobse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heette toen nog Bennie. 4e...

Ik heette toen nog Bennie. 4e klas halverwege juffrouw Joosten 5e, 6e klas Mr. Haye (wat was ik blij dat ik niet bij Mr. Visser zat, die was zo streng). Halverwege 6e klas alweer terug verhuisd naar Utrecht. Volgens Mr. Haye was ik absoluut ongeschikt voor de HBS, wat ben ik blij dat mijn vader dat advies in de wind heeft geslagen. Robbie Vos is eigenlijk de enige naam die ik me spontaan herinner. Wat kon die mooi schrijven, iets dat ik nog steeds niet kan. Verder een jongetje uit de Bestevaerstraat waar ik veel mee door Amsterdam zwierf. Naam ? Speelkwartier op de stoep van de Gerard Callenburgstraat, waar ik ook woonde. De speeltuin daar tegenover waar we absoluut niet in mochten.

2004, Ben Jobse

Bennie heette ik toen nog. 6e...

Bennie heette ik toen nog. 6e klas Mr. Leutscher in één van zijn laatste sterrenklassen, klaargestoomd voor de HBS. Ik zat toen tegelijk met m'n broertje en 2 neefjes op deze school (en we stonden nogal eens tegelijk op de gang omdat we onze psalmversjes weer eens niet hadden geleerd). De jongetjes uit die klas maakten er een sport van om met z'n allen achter iemand aan te gaan. Sinds die tijd kon ik ook ontzettend hard lopen. Ze hebben me nooit gepakt. Namen herinner ik me niet meer. Wel een jongen die vlak naast de school woonde.

2004, Ben Jobse
?