Ben Dijkhuizen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ben Dijkhuizen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ben Dijkhuizen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  In het kielzog van mensen als Jan Tuitjer, Ben van der Aa en Cees Makkinga meegehobbeld door de studie.

  In het kielzog van mensen als Jan Tuitjer, Ben van der Aa en Cees Makkinga meegehobbeld door de studie. Veel biljarten en drinken in Het Gebed. Later wat fanatieker geworden. Leuke herinneringen aan discussies met Van den Heuvel, Jorik Aler en Van der Meulen (de laatste twee van sectie Strafrecht) en een prachtige tijd gehad met de voorbereiding van mijn doctoraalscriptie.

  2004, Ben Dijkhuizen

  Sportdagen met meester de Vries die later trouwde met juffrouw Wilders.

  Sportdagen met meester de Vries die later trouwde met juffrouw Wilders. Schoolreisje naar Huize Erica in de 5e klas. De laatste twee jaren Frans gehad van een wat mannelijke juffrouw (naam vergeten) die altijd haar boxer mee naar school nam. Hoofdonderwijzer Druijff was een gekke druif. Mijn ouders hadden teveel ontzag voor de man. Volgens mij begreep hij het niet allemaal meer. Ik herinner mij Rene Clabou, Eddie Bakker (goede voetballer geworden), Gerard Bakker, Peter Openneer (mocht als JG geen Sinterklaas en Kerst met ons vieren), Peter Haverlach, Peter de Ruiter, Erica Jongerhuis, Tonny Wisman en haar vriendin Mirjam Aan. Uiteraard een musical aan het eind van jaar 6. Nog steeds spijt dat ik de geleende bierpul van Sonja Vermeer (was een erfstuk) per ongeluk liet vallen. Het optreden van Tonny Wisman en Eddie Bakker op de muziek van Dave Berry was erg leuk!

  2004, Ben Dijkhuizen

  Geen leuke herinneringen.

  Geen leuke herinneringen. Juffrouw (honde?)Koeter mocht mij niet, waarschijnlijk omdat mijn ouders mij liever thuis hadden gehouden. Het raceautotootje uit de Persil verpakking (dat de juffrouw spaarde voor elke leerling die jarig werd) is mij twee jaar onthouden. Mijn nieuwe kleurpotloden werden onmiddellijk gestolen door een proleterig klasgenootje.

  2004, Ben Dijkhuizen
  ?