beja bruggeman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van beja bruggeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  beja bruggeman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  moest voor 1 jaar naar deze school,de beste herinnering was de leraar met de viool ! en mijn verliefdheid op een jongen uit mijn klas!.

  moest voor 1 jaar naar deze school,de beste herinnering was de leraar met de viool ! en mijn verliefdheid op een jongen uit mijn klas!

  Gereformeerde Lagere school..., 1969

  Liesje Sikkens,mijn vriendin, roken, shag in het zakje van het spijkerjack! De jongens van de LTS en niet te vergeten de stage in toen o zo grote Amsterdam ( Osdorp ).

  Liesje Sikkens,mijn vriendin, roken, shag in het zakje van het spijkerjack! De jongens van de LTS en niet te vergeten de stage in toen o zo grote Amsterdam ( Osdorp )

  Huishoudschool 'De Berkenho..., 1970

  om nooit te vergeten de bus v/d tandarts op het schoolplein ! verder mooie herinneringen opghaald tijdens de reunie's die we al 2 keer gehad hebben !.

  om nooit te vergeten de bus v/d tandarts op het schoolplein ! verder mooie herinneringen opghaald tijdens de reunie's die we al 2 keer gehad hebben !

  Prinses Marijke, 1964

  ?