bea vanrussel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van bea vanrussel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  bea vanrussel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Afscheidsfeest 6e klas (MUD playbacken samen met Freddy Focke,Ronald Bakker en Monique Liefhebber)Lachen met Jolanda van Beek,Monica Schreuders en Annemieke (?) Vrijdagmiddag schaakles van Meester de Graaf.

  Afscheidsfeest 6e klas (MUD playbacken samen met Freddy Focke,Ronald Bakker en Monique Liefhebber)Lachen met Jolanda van Beek,Monica Schreuders en Annemieke (?) Vrijdagmiddag schaakles van Meester de Graaf

  Prof. Dr. Ph. Kohnstammschool, 1971

  Zat in klas 291,391,491 of 492.

  Zat in klas 291,391,491 of 492. 291 was de leukste klas. Was altijd lachen met Bob Keijzer(die geen korstjes brood at),Willem Baarslag(die altijd goor deed),Gert-Jan Klijn(de rock and roller)Astrid Hertrois. Wij presteerden het om de geschiedenis leraar na 2 maanden overspannen te maken,dat hij geen les aan onze klas meer wou geven. Cameron die altijd een 1 voor de moeite gaf. Wij deden altijd maar waar we zin in hadden (NIKS DUS !!!) het gevolg daarvan was meestal een schorsing van 2 dagen. Ik ben erg benieuwd wat er van deze klas terecht is gekomen. Als jullie nog schoolfoto`s hebben zouden jullie die mij willen sturen?

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1974

  ?