Bekijk het volledige profiel van Bea van Heck en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Bea van Heck heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Het opstellen in rijtjes op he...

Het opstellen in rijtjes op het schoolplein, niet in de buurt mogen komen van de hekken van de openbare school (jongens!) en de rokken tot op de knie kan ik me goed herinneren. Samen met mijn zusjes Sylvia, Shirley en Els op deze school gezeten. Van de handwerklessen van Zr Mariella droom ik nog wel eens (door 7 steekjes afhechten). Lang bij juffr. Wennekes in de (combinatie)klas gezeten. De klassen waren groot en stil. Het geknoei met de inktpotjes en de kroontjespennen weet ik ook nog goed. Mensen uit die tijd zijn: Jos Rientjes, Mieke Kok, Annelies van Gestel, Annemarie ? en Jacqueline van de Steinlaan. De Heilige Communie, het wekelijkse biechten (iedere keer iets nieuws verzinnen) en de Blasius zegen tegen de zere keel. De ver-en geboden kan ik me allemaal nog goed voor de geest halen.

2004, Bea van Heck

We waren de laatste MMS lichti...

We waren de laatste MMS lichting. Ik weet er niet zo heel veel meer van, ik was meer met bowlen bezig, maar heb toch een leuke tijd gehad. Met name het koffie drinken bij de moeder van Sigrid of de Alberts Corner (tweede bakkie gratis) in de tussenuren. De lessen van Dhr Verheij (gesch) met zijn prachtige tekeningen over baby Europa en Zuster Byzanthium. Ook Dhr Schouten (Dui) met zijn passie voor Goethe en Dhr Boxe (fr) waren onvergetelijk. Tijdens de handwerklessen (lief mens, hoe heette ze ook alweer) maakten we tosties tussen de strijkijzers. Heb veel lol gehad met Sigrid Sluyter, Rini van der Sluis (met de gehaakte bandjes), Mirjam Grote Gansey en nog veel meer.

2004, Bea van Heck
?