Bea Huigen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bea Huigen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Bea Huigen heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Hoi allemaal, wie ik nog al...

  Hoi allemaal, wie ik nog allemaal zo een beetje herinner zijn Carly de Boer en Freddy Braakhekke (een span), Gerrit vd Berg (ofwel Ette ), Wim Koldewijn, kon altijd lekkere discussies aan met de leraren (ging lekker van onze tijd af ), kwam uit Gorssel.Inge Hiethaar en Marnit vd Kamp kwamen uit Epse, Gerda ? en Ria Zandberg (lieverdje toen van Wittenberg) kon goed turnen, kwamen uit Gorssel. Erna Neerhof en Jessie Voortman (Hilbrink -HilleBillie gaf Duits) daar kreeg Jessie vaak een kleur omdat hij haar leuk vond.hi hi.Mary Menzo, Pascal Leijdekkers woonde tegenover de school, Bert Bierma kwam later bij ons in de klas, had toen van die leuke harige laarzen aan(kwam uit Canada ?).Leida Smit .Hans v Diemen, weet ik niet meer van of hij bij ons in de klas zat. Gingen wel eens op de zondagmiddag dansen bij de Tulp (samen met Aida Wessels). Favoriete leraren, mr.Kraayenzank ( Engels) was toen een beetje overspannen van klas 3c ( onze klas, was toen ook zo'n serie van op tv, volgens mij Pleas Sir ook over een klas 3c, wij vonden dat wij dat waren hihi.)Mr.Janssen en Mr.Philips Mr.Aaipoes (Aalpoel), Mr.Nijland (een jong broekie toen) was wat verlegen.ha ha.Verder ken ik nog Mw.Harthoorn(typen).Mw.Bothof.Mr.Noor.Mr.Dinkla jaja.Mr.Wittenberg.Mr.Drewel Brr tekenen verschrikkelijk.Mr.Onrust tsja koekeloere.Mr.Portier moest altijd weten wat ik op keizerslanden deed in de weekends.(pfff) Heeft iemand nog wat foto's van deze tijd. Of van de werkweek, ben toen niet mee geweest, maar toen zijn er ook wat foto's gemaakt. Groetsels allemaal.

  2004, Bea Huigen

  Weet dat ik veel met Ciska Bri...

  Weet dat ik veel met Ciska Bril omging, Mirjam Fuhrer, woonde volgens mij vlak bij Klaas Leutscher en Ronnie Nachtzaam bij school.Jan Muis en Guus Modderman woonden bij de Rozengaardeweg.Pietie Wilson en Dieneke de Jong, Jan Wiersma bij de Rijnstraat. Erna von Gerhardt en Loesje de Gruiter in de Zaanstraat.Ik liep dan vanaf de spuistraat naar Erna en Loesje, via de gangetjes dan naar Ciska zo naar school. Jan Toorneman ik weet niet meer of hij bij mij in de klas zat.Stienie en Grietje Naaijer. Er was ook nog een juf Schaap die trouwde en werd toen Beenhakker die ging toen volgens mij naar Australie of Canada.Vond het toen een moeilijke naam. Zei vaak Hakkerbeen hihi.Corrie Schaaf woonde aan de Maasstraat.Veder weet ik zo niet meer.Wel natuurlijk zo als iederen Juf Endert,Schuppert, Mr.Lambeek,Mr.Hassink, Mr.Urbach ( Ulle ), Mr.van Egmond, leuke leraar ( die ging toen trouwen (zie foto ) Mirjam en Loesje waren bruidsmeisjes ( met loting ). Veel geknikkerd op school, en ballen tegen de muur , klokspel van 12 ) ha ha. Schoolarts en tandarts vond ik verschrikkelijk samen met Mirjam )weet je nog ) ha ha. Ik hoop dat er nog wat foto´s boven water komen.

  2004, Bea Huigen
  ?