bea Hubers

Kent 4 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van bea Hubers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  bea Hubers heeft 0 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, wat me het meeste bij is gebleven zijn de typelessen, wat nog leuk is om te vermelden: Ingrid Drost-Hubers is mijn schoonzus geworden en een lol dat we hebben!.

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, wat me het meeste bij is gebleven zijn de typelessen, wat nog leuk is om te vermelden: Ingrid Drost-Hubers is mijn schoonzus geworden en een lol dat we hebben!

  LEAO (Jan Ligthartschool), 1985

  wat ik leuk vind is dat je nu zoveel namen tegen komt van oude klas genoten, Annemarie van Goor bijvoorbeeld weet nog dat ze aan de vaart woonde en ik vaak bij haar heb gespeeld.

  wat ik leuk vind is dat je nu zoveel namen tegen komt van oude klas genoten, Annemarie van Goor bijvoorbeeld weet nog dat ze aan de vaart woonde en ik vaak bij haar heb gespeeld. Of Harriet Riese bij haar heb ik ook nog vaak gelogeerd.

  O.B.S Dr Jan Naarding, 1974

  Volgens mij heette mijn juf juf Klein maar zeker weten doe ik dat niet.

  Volgens mij heette mijn juf juf Klein maar zeker weten doe ik dat niet. Ik zie heel veel bekende namen, Jose Langeloo en Gerard van Veen bijvoorbeeld, das echt leuk Gerard is nu concierge bij mijn kinderen op school en wat Gerard niet weet is dat ze het heeeeeeeeeel leuk vinden om een oude klassefoto te bekijken van de kleuterschool waar Gerard als kleuter op staat.

  Content Hofstede School, 1972

  ?