Bea denHollander

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bea denHollander en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bea denHollander heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Karin Aasman weet je nog .

  Karin Aasman weet je nog ... Roland Kaiser. Verder veel lol gehad met Willy Guichelaar (nu Keizer), Henrike Louisen, Gonny Sliekers. Was een leuke tijd en supergezellige school. De examenklas en laatste schooldag was het topje.

  Christelijke Nationale MAVO, 1980

  Vanaf het tweede jaar veel lol gehad met Giny Inberg, Carla Schoemaker, Angeline …, Margareth ….

  Vanaf het tweede jaar veel lol gehad met Giny Inberg, Carla Schoemaker, Angeline …, Margareth ….., Adri …… Favoriete docenten waren, Brouwer, Kroezen en Van der (of was het ‘ter’) Horst.

  Chr MEAO, 1985

  De eerste twee jaar kleuterschool van mevrouw Klomp? … hier herinner ik me verder niet zo heel veel meer van.

  De eerste twee jaar kleuterschool van mevrouw Klomp? … hier herinner ik me verder niet zo heel veel meer van. Daarna les van meester Boelen (geeft nu les aan de basisschool van de Zevendedag Adventisten in Zeist, kwam ik daar 'toevallig' op mijn trouwdag 'tegen'). Van de vierde tot de zesde les van meester Verwey. Leuk maar ook streng vond ik hem. Elke maandagmorgen (of was het nu vrijdag) ons versje opzeggen of zingen. Ik zat in de klas met de tweeling Beuving, Albert Snippe, Annemarie de Vries, Petra Boertien, Rene Noordzij en Thijs Snippe. Op de fiets naar de gymzaal in Elim en elke woensdagmiddag met de zwembus naar Hoogeveen. Avondvierdaagse lopen en in de zesde (en ook in de vierde geloof ik) op kamp. Verder een paar musicals.

  Hervormde school, 1972

  ?