Bekijk het volledige profiel van Bé Glazenborg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Bé Glazenborg heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Eén van de leeraren was toen d...

Eén van de leeraren was toen dhr T.H.B. Drenth wat tevens mijn baas was.

2014, Bé Glazenborg

Eén keer in deze schooljaren e...

Eén keer in deze schooljaren een vrije middag terug moeten komen. Waarom is mij tot nu nooit duidelijk geweest. Dit was bij meneer (moest je toen nog zeggen)Blaauw, teken leeraar. Had zeker een slechte dag. En voorzover ik mij verder kan herinneren kwam toen de eerste vrouwelijke leerling op deze school.(Auto monteur?)

2014, Bé Glazenborg

Wat helder in mijn herinnering...

Wat helder in mijn herinneringen zijn gebleven waren:In de 1e klas juf Geitz ,in de 2e klas juf Smit die streng was,in de 3e en 4e klas meester Armbrust met zijn rieten stokje(heb ik toch een keer over mijn handen gehad)Zijn tekening van sinterklaas op het paard op het schoolbord.Met zijn accordeon op het schoolplein als sinterklaas op school kwam en met z'n allen gingen zingen.En zijn bekwaamheid in het voorlezen. In de 5e klas kreeg ik meester Franken. Van hem kreeg je een goede basis mee naar de 6e klas.En lest best ging ik ook nog naar de 6e klas bij meester Haan hij had altijd de gewoonte als je niet goed oplette in de klas met zijn sleutelbos te gooien waarvan je schrok en dan wel bij les bleef.

2004, Bé Glazenborg
?