Bekijk het volledige profiel van Baudien van der Zweep en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Baudien van der Zweep heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Juf "tante Nel". De kaboutergr...

Juf "tante Nel". De kaboutergroep, de ronde tafel en de .... (oudste). Ik nam zo nu en dan "geel papier" mee (uit het lab. van het ziekenhuis) om op te tekenen. Spelletjes in het speellokaal. Kartonnen kroon met rolletjes drop erop als je jarig was. Kruisjes op papier tekenen als je stout was geweest. Vetbollen aan de boom voor het raam. Volgens mij werd Pieter Mathijssen een keer door een hond gebeten toen hij naar school liep.

2004, Baudien van der Zweep

Ik liep hier stage in mijn ein...

Ik liep hier stage in mijn eindexamenjaar van de p.a. op Gelderingen. Deed iets met "spelen met woorden", gedichten schrijven, in de hoogste klassen. Wat hebben we toen een plezier gehad! En wat een prachtige dingen schreef iedereen. Ik heb de gedichten nog steeds bewaard.

2004, Baudien van der Zweep

Dit was de eerste school waar ...

Dit was de eerste school waar ik stage liep, samen met Wim van Oorschot. Een hele gezellige tijd. weinig kinderen per klas. En een hele hechte goede band. Wat een schatjes. Allemaal. Tranen met tuiten toen we weer weg moesten.

2004, Baudien van der Zweep
?