Bas van Huet

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bas van Huet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bas van Huet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie KGL.

  zie KGL

  Het Gelders College, 1993

  Is al weer een hele tijd geleden maar acheraf was het wel een leuke tijd.

  Is al weer een hele tijd geleden maar acheraf was het wel een leuke tijd. Herinner me wel de voetbalwedstrijden tijdens de pauze's op het grasveld en de 1 aprilgrap door met groep 8 van de Pieter Breughelschool te ruilen van klas. Leraren onder andere Meneer Buitenhuis, meneer Boers, mevr. van Aalten en meester Kees (achternaam ben ik vergeten maar hij kwam uit Barneveld). Klasgenoten: Tjeerd Aukes, Jeroen van Dijk, Anneke en Lieske Eldering, Remco Freriks, Dennis Hermsen, Roel Hofman Liesbeth Karstens, Maaike en Nils Lunstroot, Joanne van Oeveren,Zarah Roelandschap, Renzo Scholte, Maarten Soethout, Niels Tiebosch, Tessa Uijl, Suzanne Valkenburg, Fieke van de Velde, Hylke van Zanden en Ardjan Zwartjes.

  Sterrenbergschool, 1985

  Een leuke tijd gehad op het KGL.

  Een leuke tijd gehad op het KGL. Bewaar goede herinneringen aan Rolf Hendriks, Inge Haggenburg, Mevr. van Vliet en ook wel Arno Janssen en Rob van Beurden.

  Katholiek Gelders Lyceum, 1993

  ?