Bas Doets

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bas Doets en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bas Doets heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinneringen in een notendop: stiekem roken in de Hepkemabosjes met Paul en Wietse, Stratego achter in de klas bij publieksfavoriet Hollander(waardoor ik nog altijd niet weet wat een natuurlijk logaritme is of wat je ook al weer allemaal kan doen met een

  Herinneringen in een notendop: stiekem roken in de Hepkemabosjes met Paul en Wietse, Stratego achter in de klas bij publieksfavoriet Hollander(waardoor ik nog altijd niet weet wat een natuurlijk logaritme is of wat je ook al weer allemaal kan doen met een sinus),de feestcommissie met bijbehorende privileges, 'De trap', De dood van Elbert en de Alwetende Toonen (lees allemaal zijn boek De Glorietijd van de Russen onder Brezjnev). Ondanks een enkle zwarte plek per saldo een hele mooie tijd, zeker achteraf. Na mijn RSG tijd naar Groningen verhuisd voor een studie sociale geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Deze studie in 1999 afgerond, waarna ik als adviseur ben gaan werken bij ETIN Adviseurs, een ruimtelijk economisch adviesbureau in Tilburg. Inmiddels woon ik met mijn in Groningen opgelopen vriendin in het West-Brabantse Raamsdonksveer en maak ik mij op voor een nieuwe ronde carnaval.

  OSG Sevenwolden, 1987

  ?