Bas deGroot

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bas deGroot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bas deGroot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  AC, Mooiste tijd uit mijn leven qua scholen dan.

  AC, Mooiste tijd uit mijn leven qua scholen dan. Lekker spijbelen en de hele dag niks doen. In de tussenuren kersenbrandewijn kopen bij het winkeltje de cirkel en aardig waus de klas weer in. Ach ja, pubertijd he ;). We hebben nog eens naamsbekendheid gekregen met een artikel in de krant over het blowgedrag bij ons op school. Dit krantenartikel kwam uit op de dag dat de school open dag hield. Niet echt goede reclame dus. Hoop dat ze het ons vergeven hebben.

  Augustinus College, 1989

  Leuke tijd op het Anker.

  Leuke tijd op het Anker. In de pauze snoep kopen bij de melkboer en vuurtikkertje doen op de banden. Samen met mijn vrienden Patrick van der Molen die mij te vergeefs leerde voetballen. Allard Wiersma waar we op de boerderij veel lol hadden in de hooischuur met het bouwen van hutten tot grote ergenis van zijn vader. Met Arjen Zuidersma was het altijd lachen want we deden altijd dingen die niet door de beugel konden. Bijvoorbeeld hondendrollen op autoruiten smeren en bananen in de uitlaat stoppen van mensen die rond de school woonden. En last but not least Dick Becht en zijn begeerlijke computer waar ik de helft van de tijd dat ik wakker was achter zat. En mijn hoop dat ik ooit verkering kreeg met Monique Kooi is inmiddels wel vervlogen. Had ik maar durfen te vragen :) Ben nu ook heel gelukkig hoor ;)

  het Anker, 1982

  ?