Bas Bronkhorst

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bas Bronkhorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Bas Bronkhorst heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In het aquarium poeren bij boonstra met zijn palingen,glace's eten bij Vennik, dorresteyn met zijn aambeien, en bob schouten op stressen jagen, boonstra was cool, bleeker/rietstra zeikerig en zuur, en hag was aperelaxed, maar je moest niet met m fucken!

  In het aquarium poeren bij boonstra met zijn palingen,glace's eten bij Vennik, dorresteyn met zijn aambeien, en bob schouten op stressen jagen, boonstra was cool, bleeker/rietstra zeikerig en zuur, en hag was aperelaxed, maar je moest niet met m fucken! Yanki tegen rené ter haar, "he babbelkous,doe je muziekdoos eens weg!" Norder was Macho en Dennis Prins tha gansta! en dan had je natuurlijk Timo die elke week nieuwe nike 180's had! o ja en de biologie vervangster van boonstra had de mooiste voorgevel ooit! beste vriend was joost! Mensen uit mijn klas, sacha otsen, judith de koekoek, timo, brenda goedhart, deniis prins, kong jueng?? tsang, paul schenk, jordi baart, job vad noort, michiel schipper..

  J.F. Kennedy Mavo, 1989

  ?