bas bouw

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van bas bouw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  bas bouw heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De eerste twee jaar vond ik wel leuk.

  De eerste twee jaar vond ik wel leuk. in de brugklas was ik nog gemotiveerd. In de tweede klas van het VWO ging het mis. Ik trok toen veel op met Koos Goudriaan en maakten samen huiswerk Ik maakte zijn duits en hij mijn wiskunde. Het gevolg : ik mocht weer terug naar de havo. Wel leuke herinneringen qua vrienden, maar de schoolleiding vond ik overdreven streng ( omdat ik bij een vriend Ton Vogelaar in de pauze jeukpoeder in zijn nek had gedaan, werd ik een week van school gestuurd. Althans dat dacht ik. ik moest een week onder toezicht van Bitch mevr Grimm in het torenkamertje zitten en moest mij daar iedere dag van deze week een kwartier voor aanvang van de lesuren melden en mocht pas een kwartier na afloop van de lesuren naar huis. Ik was ontzettend blij dat ik in 1982 mijn diploma kreeg en deze school kon verlaten.

  2004, bas bouw

  Ik kan mij herinneren dat ik het erg naar mijn zin had op deze school; ik had veel vrienden.

  Ik kan mij herinneren dat ik het erg naar mijn zin had op deze school; ik had veel vrienden. Vooral de spelletjes in de pauze (wie doet er mee paal of wie doet er mee schaar) ontzettend spannend was dat. Er waren ook ontzettend leuke onderwijzers (o.a meneer Meyler, meneer Dirksen ).

  2004, bas bouw
  ?