Bas Bakermans

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bas Bakermans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 19

  Bas Bakermans heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Lhno opleiding gedaan en dan kantoorrichting gekozen.

  Lhno opleiding gedaan en dan kantoorrichting gekozen. tienvingersysteem typen geleerd op oude machines met marsmuziek erbij van een non.

  2007, Bas Bakermans

  Ik heb maar een jaar hier gezeten.

  Ik heb maar een jaar hier gezeten. Namen als Peter Hoeks, Nico? Hans? We zijn toen ook op "kamp" geweest in de Heikant Waalre. Daar heb ik nog een foto van, Slapen in barakken. Jongens en meisjes apart. Uuuuuuuh, niet allemaal. ook 'n dropping gehad s'nachts. Ik weet nog dat we terug gelift zijn in een vrachtwagen, we waren met vieren (waarvan een blond meisje, Anita ?) die we met de bekende truuk lieten staan te liften waarna wij 3 jongens ons verstopte. De vrachtwagen stopte natuurlijk. Toen kwamen wij opdagen maar zijn toch meegenomen. Ook veel biljarten aan de achterkant van de school in het cafe in de pauzes. De grafische wereld lag mij wel maar ik toonde toch te weinig interesse. Ik ben met muziek verder gegaan en daar een vak van gemaakt, als muzikant en producer. Tegenwoordig van daaruit meer met film en videoclips (AV producties) bezig wat ook om grafiche inzicht vraagt en dus toch weer van pas komt. Had ik toen maar geweten dat ik deze kant op zou gaan. Ik weet verder alleen de naam van VanHouten nog, de congierge en Van Heijst. Als er van die tijd nog meer mensen reageren zal ik me wel weer meer gaan herinneren. Ben getrouwd in 1980 en heb 2 zonen, Rory 22 jaar en Nick 19 jaar. Woon nog steeds in Veldhoven

  2006, Bas Bakermans

  Ik kwam in 1968 als 10 jarige vanuit Eindhoven naar Veldhoven en heb in de 5e en 6e klas op deze school gezeten bij Dhr Kool.

  Ik kwam in 1968 als 10 jarige vanuit Eindhoven naar Veldhoven en heb in de 5e en 6e klas op deze school gezeten bij Dhr Kool. Mijn moeder was 2 maanden ervoor overleden. Dhr Kool heb ik zo'n 20 jaar geleden nog eens gesproken ergens. Van Winkel weet ik ook nog, die was trouwens een wat ruwere en strengere als Kool. Ook herinner ik me de "houten" lucht van de school nog goed als je binnen kwam, ik vond dat altijd vies ruiken. Henk Kuipers, Peter Frijters, Annemiek Swegers??? Hans van de Meeren, Menno Krijvernaars kan ik me nog wel herinneren. Misschien komen hier reacties op met weer andere namen. Ik ben daarna naar Mavo Don Bosco gegaan. Ben als muzikant altijd actief geweest, gedeeltelijk beroepsmatig. Mijn schoolprestaties waren matig, ik stak vanaf 1970 veel meer tijd in mijn gitaar. Hobby's modelbouw vooral modeltreinen, en met muziek en film-opnamen (AV producties) ben ik later als freelancer ook gedeeltelijk mijn inkomsten gaan verdienen. Ben in 1980 getrouwd en heb 2 zonen van 22 en 19 jaar. Wie heeft er nog klassefoto's van die tijd 1968 tot en met 1970 ? Wie weet, dan kan ik me misschien veel meer herinneren.

  2006, Bas Bakermans
  ?