bas altorffer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van bas altorffer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  bas altorffer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als 'herintreder' na 10 jaar werken en militaire dienst naar Rens gekomen, als 27-jarige tussen het 'grut' dat net van de HAVO kwam.

  Als 'herintreder' na 10 jaar werken en militaire dienst naar Rens gekomen, als 27-jarige tussen het 'grut' dat net van de HAVO kwam. Met 2 herexamens het HTS diploma gehaald, uiteraard nog aan de Bergweg met de bijgebouwde barak. Het was nog de tijd van Visser, Dusamos, Leeflang ('Het is goed, Ko rookt 't ook!'), c.s. Jaren later nog contact gehad met Ron Rens, de zoon van Freek dus, toen ik op zoek was naar een voortgezette opleiding voor mijn kinderen. Het is er niet van gekomen en nu kan het helaas niet meer. Ron Rens bewoont een kasteeltje bij Bordeaux en houdt rondleidingen voor gasten van overal. Je komt hier en daar nog 'Rensers' tegen, het is een apart volk. Maar het sterft uit, het staat op de lijst van bedreigde diersoorten.

  Rens en Rens, 1968

  ?