Bart van den Boom

Kent 10 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in Langley, Canada

  Bekijk het volledige profiel van Bart van den Boom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Bart van den Boom heeft 4 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  herinner niet te veel van de school meer, wel veel geleerd van techniek, niet veel van de "leraren",met respect waren het allemaal oud techneuten .

  herinner niet te veel van de school meer, wel veel geleerd van techniek, niet veel van de "leraren",met respect waren het allemaal oud techneuten . Jammer dat toen we van school kwamen de luchtvaart instortte..

  2004, Bart van den Boom

  Jufrouw Meulenbroek,echte kleuterschool,huisjes bouwen van de grote "lego"blokken.

  Jufrouw Meulenbroek,echte kleuterschool,huisjes bouwen van de grote "lego"blokken. 1 keer tussen de middag over gebleven omdat we in het lego huis zaten en de Juf ons niet had gezien en zelf naar huis was gegaan. altijd zwaaien naar Juf Meulenbroek als ze voorbij kwam in de Kastanjelaan.

  2004, Bart van den Boom

  veel herinneringen, school die het meeste losmaakte in de leerlingen !! Overleven tussen de rooie Daan en Dekkers,van Pul en (kato) Zonderland.

  veel herinneringen, school die het meeste losmaakte in de leerlingen !! Overleven tussen de rooie Daan en Dekkers,van Pul en (kato) Zonderland. En Lambiek voor Nederlands. Meneer en Mevrouw Nellen kenden ons Pa en Ma nog dus dat was soms goed en so****iet!!Roken naar de bij- gebouwen in de Balsebaan.Welke leraar rookte ook al weer Gladstone Menthol? Meyer voor Frans,van Gurp voor Duits. was redacteur voor de Scholaria ?

  2004, Bart van den Boom
  ?