Bart Taay

Kent 13 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bart Taay en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bart Taay heeft 32 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was hoofd der school,zoals dat toen heette .

  Ik was hoofd der school,zoals dat toen heette .alhoewel ik uit het noorden kwam ,werkte ik daarvoor een aantal jaren in Rotterdam. De overgang was groot. Vooral de eerst maanden ,waarin ik de bovenbouw overnam van Foppe van Popta ,waren niet makkelijk.Daarna ging het beter en heb ik een plezierige tijd gehad in het Bildt. Ik vertrok naar Assen en werd daar directeur van een grote school. Af en toe droom ik 's nachts dat er in de Westhoek een vacature is en besluit dan te solliciteren .Helaas 's morgens is alles anders . Maar het is niet slecht met me afgelopen. Toch mis ik de Floralia ,de Rommelmarkt,de filmmiddagen en alles wat een kleine school zo uniek maakt .En nu bestaat ie niet meer.

  Westhoek, 1976

  Na kort op de Deltaschool te hebben gewerkt werd ik directeur samen met Johan Alders.

  Na kort op de Deltaschool te hebben gewerkt werd ik directeur samen met Johan Alders. Op de Anne Frank school heb ik geen onplezierige tijd gehad.Na een tijdje wilde ik echter geen directeur meer zijn en dat was misschien maar beter ook. Het leverde veel vrije-en stressloze tijd op die ik aan de Scoutinggroep in Vries heb besteed. Een heel leuk jaar vond ik het jaar dat ik voor het eerst een heel schooljaar en groep 3 had. Na een jaar konden de leerlingen allemaal lezen ! Jawel!

  Anne Frank (basisschool), 1985

  Ik was beoogd directeur op deze school.

  Ik was beoogd directeur op deze school. Dat ben ik maar kort geweest . De groep 8 die ik trof was plezierig. Maar de overgang van m' n kleine plattelandschooltje en de jenaplanachtergrond zorgden er voor dat al snel bleek dat ik niet de juiste man op de juiste plaats was. Jammer! Toch is het met me helemaal goed gekomen!Ook in Assen.

  Delta School, 1984

  ?