Bart Schaap

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bart Schaap en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Bart Schaap heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat bij juffrouw Holtmark in de Klas.

  Ik zat bij juffrouw Holtmark in de Klas.

  2004, Bart Schaap

  Ik heb 7 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb 7 jaar op deze school gezeten. Ik ben in de derde klas gedoubleerd. Mijn leraren waren Mevr. de Groot 1ste en 2e klas; de heer Veldhuis 3e klas; mevr. Londonck 3e klas; mevr. Hofwegen 4e klas; de heer Veldhuis 5e en de heer Bosman-Jansen 6e klas. Kon toen ik bij hem in de klas zat, niet zo goed met hem opschieten, maar bleek later een kei van een leraar. bartschaap add p l a n e t .nl

  2004, Bart Schaap

  Op deze school heb ik het eerste jaar machine-bankwerken gedaan (van Vat en plaatwerken en smeden van Provoost; lassen van de Beer) om daarna autotechniek te gaan doen.

  Op deze school heb ik het eerste jaar machine-bankwerken gedaan (van Vat en plaatwerken en smeden van Provoost; lassen van de Beer) om daarna autotechniek te gaan doen. Leraren die ik herinner zijn: Mackenze Algebra, meetkunde natuurkunde en werktuigbouwkunde; Vos nederlands; Meijer engels; Loogeman draaien; Sauwer machine bankwerken; Bezemer autotechniek.

  2004, Bart Schaap
  ?