Bart Neeleman

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bart Neeleman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Bart Neeleman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slechts 1 jaar op deze school (toen nog Stoutjesdijkschool) gezeten.

  Slechts 1 jaar op deze school (toen nog Stoutjesdijkschool) gezeten. Hier lezen en schrijven geleerd van juffrouw Brink. In 1975 zijn we verhuisd naar Almkerk.

  O.B.S. Het Tweespan, 1974

  Schoolkamp in de 6e klas in de Drunense Duinen, NOT! Zo ziek als een hond geworden en door mijn ouders opgehaald.

  Schoolkamp in de 6e klas in de Drunense Duinen, NOT! Zo ziek als een hond geworden en door mijn ouders opgehaald. Favoriete 'meester' natuurlijk 'good old' Dick Alderliesten! Omdat ik druk was in de klas zat ik vaak binnen strafregels te schrijven, soms wel met 6 pennen aan elkaar geplakt. Ondanks dat een hele fijne tijd gehad.

  de Uylenborch, 1975

  Bijna iedere donderdagavond waren we wel te vinden in ons stamcafé, café Wilhelmina aan het Wilhelminaplein in Eindhoven.

  Bijna iedere donderdagavond waren we wel te vinden in ons stamcafé, café Wilhelmina aan het Wilhelminaplein in Eindhoven. Meestal met Ger Bouwens, Joost van Bezooijen, Frank Veraart en nog een paar. Tijdens studieverlof hard blokken om alle vakken te halen. Leuke tijd gehad.

  Techniek en maatschappij, 1991

  ?