Bart Moerland

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bart Moerland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bart Moerland heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Allereerst heer De Maker, hoofd van de school.

  Allereerst heer De Maker, hoofd van de school. Juffrouw Oeps (1e klas), juffrouw Rienks (3e klas, schat van een vrouw),de heer Spreij (4e klas) en de heer Nauta (6e klas). Van mijn klasgenoten : Nico van Ginkel, Robbie Pieters-Graafland (de broer van de bekende keeper Eddy), Frans Blommers (woonde in de Columbusstraat) Robbie Koudijs (zijn ouders hadden een boekwinkel annex speelgoedzaak op de hoek van Postjesweg en de Admiralengracht), Adraan Knigge. Heb daar een leuke schooltijd gehad.

  Juliana van Stolbergschool, 1949

  Ik herinner mij de heer Uijterlinden(hoofd van de school, Rothfuss (wiskunde),Blekkenhorst (muziek) en mevr.

  Ik herinner mij de heer Uijterlinden(hoofd van de school, Rothfuss (wiskunde),Blekkenhorst (muziek) en mevr. Sillevis-Smit (Nederlands). Van mijn klasgenoten Anke Kooij (lief meisje) en haar vriendin Hennie Ritsma, voorts Adriaan Knigge woonde op de Postjesweg (zijn vader had daar een rijwielstalling), Nico van Ginkel woonde op de Hoofdweg(zijn vader maakte plisserokken, wat toen net in de mode was), Fred Klingel (zijn vader was direxcteur van de Cineac Damrak, dus veel gratis naar de film), Lenie Lammerts. Als ik mij meer herinner zal ik dit wel aanvullen

  Willem Hovyschool (MULO), 1955

  ?