Bekijk het volledige profiel van Bart Meurs Jr. en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 6

Bart Meurs Jr. heeft 6 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Wat me daar nog het meeste van...

Wat me daar nog het meeste van bijstaat is de opvoering van het Kerstverhaal. Mijn vader heeft dat toen gefilmd(8mm) maar waar die film nu is?? Verder is dit té lang geleden. Zie nog wel bekende gezichten op de klassenfoto en zo af en toe komen we elkaar nog wel eens tegen.

2004, Bart Meurs Jr.

Colditz. Een ander woord heb i...

Colditz. Een ander woord heb ik er niet voor. Bakker (God hebbe zijn ziel) en Kan die als ware dictators deze school leiding gaven. Wie ziet ze niet meer staan bij het opkomen van het schoolplein? En had niet het lef om op je fiets te blijven zitten. Zelfs steppen was niet toegestaan. Het tikken tegen de ruit als je het wel deed. Wie herinnert het zich niet? Huijser (Muziek, Engels, Geschiedenis) Je kan zeggen wat je wilt maar vertellen kon ze. Ik denk nog altijd aan haar bij het horen van de Peer Gynt Suite. Alleen dan maar hoor. Meijer (Engels) Kon een sigaret roken onder de douche. Zijn neus hield hem droog. Post (Frans) Charmeur 1e klas. Leuke vent. van Dijk (Gym) ?? Beukers (Concierge) Haalde iedere morgen de klasseboeken op om te kijken of je er wel of niet was. Hendriks. Nooit les van gehad en daar ben ik nog steeds blij om. Noemde wij Crazy Horses (gebit) Ortgiess (Duits) Lief mens. Leek alleen bij het opnoemen van de naamvallen op een rede van Hitler. Scheffers (decaan en Frans) Wat stonk die vent uit zijn bek zeg met die klerepijp van hem. Ik zat vooraan in het talenpracticum. Pater Selhorst. Ik zie ons nog de Slinge aflopen naar de Zuiderbegraafplaats. Had persoonlijk niet zo veel met die man maar dat maakte toch wel indruk. klasgenoten: RobertJan Pieksma. Nog steeds mijn beste vriend. Corinne (v.d. Doelen)-Blokpoel. Belt me nog ieder jaar op mijn verjaardag. Joan Entingh. Zo gek als een deur. Jos Lugthart Laat eens wat van je horen. Ik wil weten hoe het met je gaat.

2004, Bart Meurs Jr.

Wat een school was dit zeg. Ik...

Wat een school was dit zeg. Ik kwam halverwege de 2e naar deze school. Eerst de Titus gehad. Dat noemde we 'Colditz'. De Ploegstraat zag er uit als Colditz maar wat een vrijheid. Gespijbeld als de nete. Koos en Toos. Thee drinken zo veel als je wilde. Broodjes ei. Ik heb daar dan ook een behoorlijke tijd gezeten kan ik wel zeggen. Lamers heeft er eens over gezegd dat ik bij het meubilair hoorde. Wanneer ik door de lijst met namen heen loop van mensen krijg ik weer herinneringen terug. Louise Veerman, wat was ik verliefd op haar. (wie niet? geintje) Willem Hoogendoorn met 4 o's. Jochem Kroon, waar ik nog regelmatig naar ga kijken als hij op moet treden. (Groot Niet Te Vermijden) Leraren: Guus Gulden die ik nog zo af en toe zie. Leuke vent. James Long achter zijn piano. Mijn zus, die in het onderwijs zit, heeft gewerkt op een school die met de oude IVO gefuseerd is en er waren er nog wel een paar over uit de goede oude tijd. Piet Bouman, van Rossen(baf) Stuur eens een mailtje. *******

2004, Bart Meurs Jr.
?