Bart Hellendoorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bart Hellendoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bart Hellendoorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als startende student uit Groningen ook nog bij een startende opleiding (lichting 1987).

  Als startende student uit Groningen ook nog bij een startende opleiding (lichting 1987). Veel vrienden gemaakt die ik nog steeds zie.(Hansje Brinkman, Elize van Loon, Isabelle van Loon, Ron Duyn, Marieke Koch, Rianne Heijboer) Ook op sportief gebied (roeien Okeanos) geweldige tijd gehad.

  Amsterdamse Academie, 1987

  Heel leuke tijd; lopend naar school 100jr bestaan was geweldig weerzien.

  Heel leuke tijd; lopend naar school 100jr bestaan was geweldig weerzien. O.a. Inge Mulder, Barbara Verel, Jaap Walter Tilstra en anderen gesproken. Leuk om te horen en zien wat er van ons allemaal geworden is tot nu.

  de Meent, 1976

  Heel leuk tijd gehad; fietsen vanuit Glimmen ook niet slechter van geworden; in mijn herinnering heeft het haast nooit geregend.

  Heel leuk tijd gehad; fietsen vanuit Glimmen ook niet slechter van geworden; in mijn herinnering heeft het haast nooit geregend....:-) En zes jaar aan de Helperbrink rondgelopen omdat ik twee keer 4 Havo heb gedaan, Frans (van Ben Beinema)en natuurkunde was iets teveel. Daarna Handelswetenschappen en Geschiedenis (van Bieleveld) gekozen en dat ging wel goed. De laatst schooldag was iets met Jan (?) Hink die als Arabische sjeik met z´n harem bij school arriveerde meen ik me te herinneren.

  Zernike College, 1981

  ?