Bart Elbers

Kent 48 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Bart Elbers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Bart Elbers heeft 0 klassenfoto's en kent 48 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik ben op de Frauenhoferstraat begonnen in de eerste klas, bij juffrouw Dikhout, tweede klas juffrouw Otto en de derde klas juffrouw Kotterer.

  Ik ben op de Frauenhoferstraat begonnen in de eerste klas, bij juffrouw Dikhout, tweede klas juffrouw Otto en de derde klas juffrouw Kotterer. Hogere groepen had men op deze locatie niet, je ging toen naar het hoofdgebouw op de Hogeweg. In de vierde klas hadden we juffrouw Fledderer. Robbie van de Bel trof het niet, na de aller eerste ochtend moest hij nablijven. In de vijfde klas kregen we meneer Groenewoud en ten slotte, in de zesde, de heer Bos. Fijne schooltijd gehad. In mijn herinnering was het vooral gezellig, prettig. Leuke medeleerlingen.

  2008, Bart Elbers

  Fijne school, toen, kleinschalig.

  Fijne school, toen, kleinschalig. Het gebouw is inmiddels afgebroken, jammer het was een gezellig gebouw. Ik maakte deel uit van de eerste Parijs-reis georganiseerd door de heer Pekelharing en juffrouw Springer, voorjaar 1972. Wat een geweldig initiatief, vijf fantastische dagen! Ik was nooit eerder in Parijs geweest, imposant was dat. Achteraf realiseer je wat een organisatie dit geweest moet zijn. Je kon al een paar maanden van te voren geld sparen voor de reis. Elke lunch bestond uit stokbrood met ham en een flesje bier. Je kende na de tweede klas niet alleen je eigen klasgenoten, maar ook die van andere jaargroepen. Je moet de oude schooltijd niet te veel romantiseren, natuurlijk, maar toch... een leuke tijd gehad. Ik kan me niet meer herinneren aan personen een hekel te hebben gehad. De heer Offringa is mijn schoolperiode overleden, zo plotseling. Velen van ons zijn bij de begrafenis te Zorgvliet aanwezig geweest.

  2008, Bart Elbers
  ?